Kettlebellträning är en funktionell träningsform utifrån vardagens utmaningar med fokus på helkroppsrörelser för att förbättra styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger styrka, ökad rörlighet och stabilitet i de muskler som vi använder dagligen, vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära på barnen eller träna inför Vasaloppet, därför är kettlebellträning något som alla kan utföra och dra nytta av.

Nu har du chansen att prova denna fantastiska träningsform.

Om du eller dina vänner vill lära er tekniken & tränings upplägg för Kettellbells

Välkommen att kontakta mig

Anmälan & info: ring Magnus på 070-659 35 08, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vitaminer och mineraler fyller många funktioner i våra kroppar. Vitaminerna är ett antal livsnödvändiga organiska ämnen som kroppen inte själv kan bilda och måste därför tillföras genom födan eller tillskott. Mineraler bidrar till att bygga upp delar av kroppen som skelett, tänder och brosk. Kroppen behöver också mineraler för att kunna upprätthålla sin vatten- och saltbalans, för musklernas arbete och för att nervimpulser och signalöverföring mellan celler ska fungera.

Bra länkar där du kan köpa bra kosttillskott:

http://innerpower4u.vitamera.se/

http://innerpower4u.webvital.se

http://www.superfruit.se/

Du kan beställa:

PowerYoga dvd

Mjuk & YinYoga dvd

Avslappnins cd

Magnus Lindroth - välmeriterad yogainstruktör som håller kurser och workshops runtom i landet. Driver egna företaget Innerpower 4 U.