Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.


De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb & privatliv och planera sin tid bättre. En föreläsning vars syfte är att inspirera och motivera dig till att nå dina mål eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag.


Föreläsare: Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.


Konceptet utformas och anpassas efter företagets behov och önskemål. Kontanta Magnus på tfn: 070-659 35 08 eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


www.innerpower4u.com

Du vet vad du vill, du vet vad du ska göra men du gör det inte.

Nu är det dax att göra något åt detta!

”The way to get started is to quit talking and begain doing!”- Walt Disney

Ring och boka nu!
För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08