Stärk din hälsa med meditation - Meditation på jobbet!

Med Meditation@Work-Works hjälper vi dig och ditt team att uppnå bättre hälsa, mer fokus och mental skärpa genom mental styrketräning, direkt på din arbetsplats.
Meditation är ett effektivt stresshanteringsverktyget och kan dramatiskt förbättra individens hälsa, prestationsförmåga och välbefinnande.
Tidsåtgång 30 min med andnings-meditationssessioner varje vecka. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Medarbetarna får också korta övningar mellan sessionerna.
Välkommen att kontakta mig Magnus Lindroth på
tfn: 070-659 35 08 för mer info och prisuppgifter.

Det finns stora pengar att tjäna på att investera i medarbetarnas hälsa!

En sjukskriven anställd beräknas kosta 10% av sin månadslön per dag.

En konflikt mellan två medarbetare kan kosta 500 000 kronor, om man räknar med minskad effektivitet och produktionsbortfall för parterna i konflikten och personer i deras omgivning.

En nyrekrytering kostar ungefär 140 000 kronor inklusive introduktion (exemplet avser en verkstadsarbetare).

Oavsett om det är arbetsmiljön eller den anställdes livsstil som orsakat sjukskrivning har arbetsgivaren ett rehabansvar.

En rehabilitering beräknas kosta minst 100 000, för enbart själva rehab.
Kostnaden för sjukskrivningar kan inte bara räknas i sjuklön och utgifter för rehabilitering.

För kortare sjukskrivningar kan det också handla om att behöva betala både vikarielön och sjuklön samtidigt, alternativt att få ett produktionsbortfall samt att slita mer på frisk personal för att kompensera frånvaron.

Blir sjukskrivningen längre kan det dessutom bli fråga om att rekrytera och introducera ny personal. I många verksamheter får man också räkna med en lång inkörningstid innan den nya personen får upp tempot och kan producera med rätt kvalitet. (kompetensbortfall)

Arbetssituationen är tuff idag för många, tiden räcker liksom inte till. Vardagen fylls av stress och tusen bollar i luften.

Vi är så noga med att ladda våra mobiltelefoner men vi behöver också laddas upp.

Jag kommer ut till arbetsplatsen och lär ut meditation & andningsövningar. Hälsoeffekterna är många och jag använder enkla tekniker som ger effekt.

Effekter av meditation 
¤ Förbättra Prestationsförmågan 
¤ Stärker immunförsvaret.
¤ Förbättrar sömnen och speciellt djupsömnen.
¤ Minskar inflammationer
¤ Skyddar telomererna.
¤ Balanserar hjärtas frekvensvariation (HRV).
¤ Balanserar ditt nervsystem.
¤ Minskar depression och stress.

Allt fler lägger varje dag ner 10-30 minuter på att sluta ögonen och  gå in i sig själva.  Inte för att de inte har annat att göra, utan för att meditation ger dem lugn, koncentration och energi i en stressig vardag. Många använder sig av meditation som ett mycket effektivt och modernt sätt att uppnå ett slags mental nollställning. Ett medvetet tillstånd av frid, som ger dem ny energi och hjälper dem att hålla sig i toppform när de behöver det.

Forskare från västvärlden fick på allvar upp ögonen för meditationens fysiska effekter när Dalai Lama, ledare för de tibetanska buddhisterna, år 1992 uppmanade forskare att studera hans munkar under meditation. Avancerade hjärnskanningar dokumenterar att det sker många positiva processer i hjärnan under meditation, som är svåra att uppnå på annat sätt.

Men vad händer då i vår hjärna? Forskarna har bland annat upptäckt att några områden i hjärnan blir mer aktiva, medan andra slappnar av.
Den främre delen av hjärnan används för att fokusera uppmärksamheten på en bestämd uppgift. Detta hjärnområde stimuleras av meditation speciellt i vänstra pannloben. Det kan bidra till att minska ångest och skapa mer positiva tankar som är en del av uppgiften i den här delen av hjärnan.

Man kan säga att meditation ändrar hjärnan från att vara inställd på en stressad kamp eller flykttillstånd till att bli mer avslappnad och positiv.
Meditation framkallar ett unikt fysiologiskt tillstånd, där man upprätthåller en hög sinnesnärvaro och funktion i vissa delar av hjärnan, samtidigt som den framkallar en djup vila och avspänning. Så det handlar alltså inte bara om vanlig vila.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga.

Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet.

Du får också bra råd på enkla övningar för att må bättre i din vardag och lugnade Andningsövningar som hjälper dig att fokusera och hantera din stress

Energimassage på Företaget – effektiv behandling som ger avslappning & ökad energi


Med energimassage kan man förebygga problem med bland annat värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud. Energimassage ger både en avslappnande och uppiggande effekt. Du känner dig både pigg, energisk och i balans.  Energimassage är därför en mycket populär form av behandling på arbetsplatser.


Under energimassagen sitter du påklädd och avslappnad i en speciell energimassagestol. Behandlingen  är 20  minuter. Massagen utförs på företag. Kunden får också personliga tips för att må bättre!


Energimassage sätter fart på kroppens energiflöden – Blodcirkulationen stimuleras – Genomblödning i musklerna ökar – Lindrar stress och lösgör spänningar – Man känner sig både pigg och avslappnad.


Stress på jobbet dyr historia för företaget. Att sjukfrånvaro är dyrt förvånar nog ingen men även närvarade personal med hälsoproblem kostar företag stora pengar. Det betyder å andra sida att förebyggande hälsoarbete lönar sig snabbt.


För tidsbokning kontakta Magnus Lindroth

På tfn: 070-659 35 08 som är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, massör, självförsvarsinstruktör och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. 
Pris/ behandling 280 kr + moms.

 

MyBankCode.com/innerpower4u

VÄLKOMMEN TILL BANKPASS ™

Knäck din kod när du vet dina drivkrafter så kan du lättare gå från ord till handling.

Det tar 90 sekunder att göra testen.

Jobbar du i en grupp, är du personalansvarig eller har du familj så ökar du din förmåga till att bygga bättre relationer och du blir bättre på att kommunicera och med detta så minskar missförstånd och oklarhet.

Jobbar du med försäljning, då är detta något för ditt säljteam och du kommer att se resultat i ökad försäljning.

B.A.N.K är ett stark verktyg för att säkra din rekrytering.

I grunden när du ökar din medvetenhet om dig själv så blir det också lättare för dig att göra dom val som är bra för dig och det blir lättare att fatta beslut.

Lever du tillsammans med någon så är det ett bra verktyg för att komma djupare i relationen , tyvärr så ökar skilsmässorna i dag. För er som har barn så vet ni att ibland så lyssnar inte dina barn på dig trots din tydlighet. Med kunskap  och förståelse om B.A.N.K kod så ändras förutsättningarna.

Ta reda på dina naturliga egenskaper

Hur du kommunicerar med andra

Vad som motiverar dig

Konsekvenser av ditt sätt att kommunicera

Hur du öka din effektivitet

Ta reda på din ledarskapsstil

Hur du organiserar & planerar

Hur du fattar beslut

Ditt värde för organisationen

Hur du närmar dig utmaningar

Denna test är gratis. Vill du bli coachad eller få handledning så skickar jag pris uppgifter.

Men nu är det dags för dig att göra testen och du är välkommen att kontakta mig.

Lycka till ????

När du klickar på länken så kan du göra din test: http://www.mybankcode.com/innerpower4u

B.A.N.K. ™ Kod är en forskningsbaserad kommunikationsmetod som bedömer personens nyckelvärden/drivkrafter.

Att sortera korten nedan hjälper mig att hjälpa dig bättre och vi spar tid till att nå dina mål.

PROFILRAPPORT: Så snart du väljer SÄNDA KORTEN, kommer nästa skärm att avslöja din B.A.N.K. Kod profil och en rapport med denna information kommer att skickas till den e-postadress du anger.

www.innerpower4u.com

Magnus Lindroth

Tfn: 070-659 35 08

 

**********************************************

YOGA för dig!

Många säger att dom är för stel för att göra yoga men det är som att säga att man är för smutsig för att duscha.

 

Vi gör inte yoga för att bli bättre på yoga. Vi gör yoga för att bli bättre på livet och modern forskning påvisar också dom positiva effekterna med Yoga

 

I en tid av ständig uppkoppling och påkoppling men sällan avkoppling så är det viktigt att lära sig slappna av i kropp & sinne.

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet.

 

Är du intresserad av en positiv utveckling, lära dig mental styrka eller att få inspiration så ser jag fram emot att möta dig på mattan