Boka din egen HälsoCoach

Som stödjer dig att gå från Tankar & ord till handling

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil.Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren.

Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra.

”The way to get started is to quit talking and begain doing!”

Välkommen att kontakta mig på tfn: 070-659 35 08

 

Arbeta smartare, inte mer!

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil eller på din arbetsplats. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start för dig och ditt team. Vi behöver lära oss att arbeta smartare, inte mer.

Uppemot 70 procent av planerade förändringar misslyckas. Det finns många orsaker till detta. Några är bristen på tron att du kan, brist på uthållighet att genomföra förändringar och bristande kunskap om hur vi gör. Vi är många som sitter med valda sanningar som inte leder oss i den riktning vi vill. Du är det dags att göra något åt detta.

De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb & privatliv och planera sin tid bättre. Men för att en förändring ska ske så måste den inre drivkraften finnas och ett bra ledarskap. Detta kan jag hjälpa er med. Jag arbetar med ett helhetsperspektiv som påverkar din energi nivå, så att du kan kommunicera bättre eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra och göra det som du vill i din vardag.

Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil- och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Konceptet utformas och anpassas efter företagets behov och önskemål.

Jag kommer gärna ut till dig/företaget för en presentation av konceptet. Kontakta Magnus på tel. 070-659 35 08 eller e-posta till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.