Yoga & meditation/Mentalträning hösten 2019


Poweryoga Flow: Lustfylld träning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. När du praktiserar yoga upplever du "flow", vilket skapar den unika "må-bra-känslan" som gjort denna ”träningsform” så populär i vårt stressade samhälle. Du behöver inte ha tränat innan. Det är dina personliga förutsättningar som bestämmer hur intensivt du vill träna. Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Yinyoga/Mjukyoga: När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Du behöver inte ha tränat innan Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav.
Kom och njut!

Yoga är bra för att stretcha dina bindväv: Är du medveten om att hela din kropp påverkas av hur din bindväv mår? Värk & stelhet uppkommer om inte bindväven stretchas ut kontinuerligt. Också stress har visat sig i forskning påverka fascian så att den drar ihop sig, vilket leder till värk och stelhet. Med yoga gör vi gör övningar för att lösa detta!

Meditation & Mentalträning: Med Meditation hjälper vi dig att uppnå bättre hälsa, mer fokus och mental skärpa. Meditation är ett effektivt stresshanteringsverktyget och kan dramatiskt förbättra individens hälsa, prestationsförmåga och välbefinnande. Tidsåtgång 45 min. Du får också korta övningar mellan sessionerna
.
Måndag 26/8 kl.16.30 –17.30 Poweryoga Flow med & dynamisk fascia stretching med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56 . Pris: 1250 kr för 10 gånger

Tisdag 27/8 kl.17.15–18.15 Yinyoga-Mjukyoga & dynamisk fascia stretching med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris:1250 kr för 10 gånger

Onsdag 28/8 kl.10.00–11.00 Yin-Mjukyoga & dynamisk fascia stretching med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris: 1000 kr för tio gånger.

Onsdag 4/9 kl.17.00–17.45 Meditation & Mentalträning med Magnus Plats: Kanalkyrkan, Odengatan 56. Pris:1000 kr för 10 gånger

Fixa formen med en personlig tränare för fysisk & mental styrka, enskilt eller i grupp
Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden! Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad. Mer info: ring Magnus på 070-659 35 08.
 

Inbetalning på Bankgiro 5981-0077 (ta med kvitto på din betalning)

Låt någon annan ta din plats om inte du kan

- Vi Erbjuder Yoga på ditt företag -

Känner du att din motivation är på glid? Gör testen för att ge dig en fingervisning om vad din drivkraft är. Kontakta mig för en gratis test

Mer info: ring Magnus på 070-659 35 08, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fixa formen med en personlig tränare, enskilt eller i grupp

Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden!

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad. Kontakta mig. Med vänliga hälsningar //Magnus Lindroth

Länk till Yoga Flow: https://goo.gl/photos/AYF485YsBcjHviZK8

Sköna söndag:Här mixar vi Yoga Flow med mjukyoga & yinyoga & vi avslutar med en andningsmeditation som syresätter & balanserar din kropp & knopp

Vi kör följande datum

kl.09.00-11.00

Plats: Norra Götgatan 12,  Pris 200 kr per/gång Boka i tid för att säkra din plats!

Med reservation för ändringar

 
 

Workshop med Akupressur bollar & Aktiveringspunkter

Du får lära dig hur du kan lösgöra smärta & stelhet i din kropp så att du kan slappnar av i spända muskler och bindväv, förbättrar din rörlighet, minskar nervsystemets irritation och skapar en betydande avstressande effekt och du frigör massor av må bra hormoner i din kropp.
Dessutom får du också lära dig släppa spänningar i diafragman som är vår viktigaste andningsmuskel och spelar en central roll i kroppen - om den arbetar avspänt får vi in mycket syre via lungorna, genom sina rörelser masserar den många organ bland annat lever, tarmar och hjärta. En spänd diafragma kan orsaka hjärtbesvär, ge sura uppstötningar och orsaka en allmänt sämre syretillförsel. Andas du bättre så mår du bättre.

 

Teknikpass Yoga

Steg för steg - bygger vi upp positionerna tillsammans. Och vi går igenom viktiga detaljer så att du får en bättre effekt i ditt yoga-utövande. Du får lära dig hur du förflyttar dig emellan positionerna & hur du tar dig från stående till sittande/ från sittande till stående på ett smidigt sätt så att du kan vara mer kreativ i ditt yoga utövande.
Detta gör vi på ett lekfullt sätt & du kommer garanterat att få göra övningar som stärker dig fysiskt & mentalt. Du kommer att få utveckla din förmåga att röra dig smidigt genom dom olika sektionerna i yogan. När du svävar/flyger är möjligheterna stora att kombinera flera aspekter av yogan & det är en härlig känsla. Så steg för steg kan du utveckla din förmåga & få mer glädje i ditt yoga-utövande.

 

Anmälan till Magnus Lindroth e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

eller ring 070-659 35 08

Explore the Inner Teacher!

PowerBox/Boxercise

-

Boxercise/PowerBox är en härlig träningsformer där du får utlopp för "tillfälliga aggressioner"! 
Du avgör själv hur hårt du vill träna. Vi tränar i par med olika slagkombinationer och roliga effektiva par övningar med varandra. Boxercise är avstressande och ökar din självkänsla.
Om du har ett stillasittande arbete, kan denna träningsform hjälpa dej att få upp blodcirkulationen och rörligheten i nacke och axlar. Passen avslutas med stretching och avslappning.

Självförsvars med Magnus Lindroth

Bra & Effektiv träning. Lär dig effektiva självförsvarstekniker som stärker din Kropp & självkänsla. Du kommer att få lära dig enkla men effektiva övningar. I extrema situationer har man enligt lag rätt att försvara sig & det lönar sig att göra motstånd om du blir utsatt. Det bästa försvaret är att undvika men om det blir ett skarpt läge så kan det vara till stor fördel att du övat in effektiva tekniker & att du kan använda full kraft & att du vet vad du ska sikta.

Slag & Sparktekniker

Stående tekniker

Liggande tekniker

Kroppsspråk & attityd

Har du frågor eller funderingar: Kontakta Magnus på tfn: 070-659 35 08

Kettlebellträning är en funktionell träningsform utifrån vardagens utmaningar med fokus på helkroppsrörelser för att förbättra styrka, kondition, balans, stabilitet och koordination. Träningen ger styrka, ökad rörlighet och stabilitet i de muskler som vi använder dagligen, vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära på barnen eller träna inför Vasaloppet, därför är kettlebellträning något som alla kan utföra och dra nytta av.

Nu har du chansen att prova denna fantastiska träningsform.

Om du eller dina vänner vill lära er tekniken & tränings upplägg för Kettellbells

Välkommen att kontakta mig

Anmälan & info: ring Magnus på 070-659 35 08, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vitaminer och mineraler fyller många funktioner i våra kroppar. Vitaminerna är ett antal livsnödvändiga organiska ämnen som kroppen inte själv kan bilda och måste därför tillföras genom födan eller tillskott. Mineraler bidrar till att bygga upp delar av kroppen som skelett, tänder och brosk. Kroppen behöver också mineraler för att kunna upprätthålla sin vatten- och saltbalans, för musklernas arbete och för att nervimpulser och signalöverföring mellan celler ska fungera.

Bra länkar där du kan köpa bra kosttillskott:

http://innerpower4u.vitamera.se/

http://innerpower4u.webvital.se

http://www.superfruit.se/

Du kan beställa:

PowerYoga dvd

Mjuk & YinYoga dvd

Avslappnins cd

Magnus Lindroth - välmeriterad yogainstruktör som håller kurser och workshops runtom i landet. Driver egna företaget Innerpower 4 U.

 

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.


De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb & privatliv och planera sin tid bättre. En föreläsning vars syfte är att inspirera och motivera dig till att nå dina mål eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag.


Föreläsare: Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.


Konceptet utformas och anpassas efter företagets behov och önskemål. Kontanta Magnus på tfn: 070-659 35 08 eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


www.innerpower4u.com

Du vet vad du vill, du vet vad du ska göra men du gör det inte.

Nu är det dax att göra något åt detta!

”The way to get started is to quit talking and begain doing!”- Walt Disney

Ring och boka nu!
För mer information kontakta Magnus Lindroth på tfn; 070-659 35 08