Om oss

Magnus Lindroth

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.

Så vi finns här om du har tappat ditt fokus, saknar energi och motivation. Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned. Kanske behöver du hitta tillbaka till din motivation och drivkraft igen. Här får du utvecklas i din egen takt.

 

The most difficult battles in life are those we fight within

Det är så härligt när vi känner våran fysiskt och mentalt styrka och vi mår bra och tror på oss själva. Men ibland så flippar det! Det blir ett helt annat sinnes tillstånd. Det känns som vi är jagade av en fiende vi inte kan se. Du kan höra fotstegen bakom dig. Känna rysningarna i din nacke och det finns ingenstans du kan gömma dig.

Det är du – din rädsla, dina tvivel, osäkerhet och ditt negativa självprat. Den lätta vägen finns alltid där redo att spola bort dig från din dröms väg och längtan så var vaken och medveten om vad som pågår.

För dig är de fysiska lagarna bara ett förslag så lyssna till den inre rösten som säger att du kan och när du står där i kontakt med din inre kraft så kan du göra mer än du tror och du vågar tänka tanken och känna känslan att det bästa ännu inte hänt.

Så varmt välkommen till oss

KONTAKT PERSON - Magnus Lindroth är diplomerad coach, yogalärare, självförsvarsinstruktör och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter så att du får bra verktyg för utveckla ditt inre lugn & höja din fysiska energi.

Företag

Inner Power 4u
Org.nr. 5568317415

Företaget innehar F-skattebevis

Adress

Magnus Lindroth
Karlavägen 2
811 36 Sandviken

Konto

Bank giro 5981-0077

 

Kontakt

Tel: 070-659 35 08