Om oss

Magnus Lindroth

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad.

Så vi finns här om du har tappat ditt fokus, saknar energi och motivation. Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned. Kanske behöver du hitta tillbaka till din motivation och drivkraft igen. Här får du utvecklas i din egen takt.

Magnus Lindroth är en omtyckt Yogalärare & Hälsocoach som nu Fokusera på en teknik som förändrar våra liv till det bättre. Detta är en upplevelse baserad/Workshop som ger dig nyckeln till att optimera din hälsa & ger dig kontrollen till att hantera din stress oro, ångest och negativa självprat. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ och grupp nivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt

 


Företag

Inner Power 4u
Org.nr. 5568317415

Företaget innehar F-skattebevis

Adress

Magnus Lindroth
Karlavägen 2
811 36 Sandviken

Konto

Bank giro 5981-0077

 

Kontakt

Tel: 070-659 35 08