PAR YOGA KURS

Gör yoga med din partner, vän, eller kollega. Förutom yogans alla fördelar jobbar vi med samarbete, tillit och god kommunikation och vi har kul tillsammans

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Du behöver inte ha tränat innan Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Så ta med dig en vän, partner eller kollega så ses vi på yoga mattan.

Vi öppnar upp våra kroppar, andas och mediterar tillsamman

  • fretags-aktivitet.jpg
  • par-yoga.jpg

Vi ses på Frirum, köpmangatan 12 i Sandviken.

 

Söndag den 8 Mars kl 13.00-16.00

 

Kostnad: (450 Kr ) Boka med rabatt kod ”innerpower4u & 100 kr i Rabatt!

Ditt pris 350 kr

 

Yoga kan fungera som ren fysisk träning men för den som vill finns det mycket mer att upptäcka. De flesta som provar märker också ganska omgående att det finns fler dimensioner av yogan.

Sett till traditionen finns en hel yogafilosofi som snarare handlar om mental och andlig träning. Lite enkelt uttryckt brukar vi säga att du möter dig själv på yogamattan.

Anmäl dig till Magnus på tfn: 070-659 35 08 eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.frirum.se

Magnus Lindroth är yogalärare, certifierad coach och mental tränare. Han håller yoga kurser på Masesgården i Leksand och åt SprintimeTravevel.