Yoga Hösten 2022

Poweryoga Flow

Lustfylld träning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. När du praktiserar yoga upplever du "flow", vilket skapar den unika "må-bra-känslan" som gjort denna ”träningsform” så populär i vårt stressade samhälle. Du behöver inte ha tränat innan. Det är dina personliga förutsättningar som bestämmer hur intensivt du vill träna. Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Yinyoga / Mjukyoga

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med genomträngande fokus. Du behöver inte ha tränat innan Det är en bra investering att förbättra sin rörlighet. Släpp alla krav. Kom och njut!

Poweryoga

Meditation & Mentalträning

Ger mer fokus och mental skärpa. Meditation är ett effektivt stresshanteringsverktyget och kan förbättra din hälsa, prestationsförmåga och välbefinnande. Tidsåtgång 45 min. Du får också korta övningar mellan sessionerna.  

  • Måndag 29/8 kl.16.30 –17.30 Poweryoga Flow Plats: Norra Götgatan 12. Pris: 1350 kr för 10 gånger. Max 8 st
  • Tisdag 30/8 kl.17,15–18.15 Yinyoga - Mjukyoga Plats: Norra Götgatan 12. Pris:1350 kr för 10 gånger. Max 8 st
  • Onsdag 31/8 kl.10.00–11.00 Yin - Mjukyoga Plats: Rapatac, Hyttgatan 21. Pris: 1100 kr för tio gånger.

Fixa formen med en personlig tränare eller boka din egen Hälsocoach

Kunskap om stress & återhämtning kan göra skillnaden! Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Så vi finns här om du har tappat ditt fokus, saknar energi och motivation. Kanske fastnar du lätt i prestationstankar och behöver lära dig varva ned. Kanske behöver du hitta tillbaka till din motivation och drivkraft igen. Här får du utvecklas i din egen takt.

För mer info ring Magnus på 070-659 35 08.