MEDITERA PÅ ARBETSTID – MINSKA STRESSEN

Vad har Google, Apple & Nike gemensamt?

Meditation och mindfulness på arbetet är nu någonting som förekommer dagligen på både stora och mellanstora framgångsrika företag enligt Fortune. Några av dessa företag är Google, Apple, Nike, General Mills, Goldman Sachs m fl. Och nu pratar man t o m om Meditation och mindfulness som en av de viktigaste trenderna för framgång och hållbarhet för hårt presterande team och företag som någonting nödvändigt. Vår fysiska träning har vi pratat om länge och nu kommer den mentala träningen att få allt större utrymme enligt många forskare

Meditation och mindfulness minskar stress hos de anställda och med det kommer vinster i form av större kreativitet, mer fokus och närvaro och mer produktivitet.

Vi lever i en tid där vi aldrig någonsin har varit mer distraherade och mer multitaskande än nu, detta skapar stress och minskat fokus vilket skapar stora onödiga kostnader för företagen och onödig belastning och stress på medarbetarna och ledarna. Företagens kostnader kan minskas betydligt genom att implementera och erbjuda workshops inom meditation på jobbet som ger kunskap och färdigheter om hur man faktiskt börjar meditera och skapar sin egen meditationsrutin.

MEDITERA PÅ ARBETSTID – MINSKA STRESSEN

Stressnivåerna ute i arbetslivet har ökat drastiskt senaste åren. Stress på jobbet är en dyr historia för företaget. Att sjukfrånvaro är dyrt förvånar nog ingen men även personal med hälsoproblem kostar företag stora pengar. Det betyder å andra sida att förebyggande hälsoarbete lönar sig snabbt. En sjukskriven anställd beräknas kosta 10% av sin månadslön per dag.

Att meditera är något som växt sig starkare och blivit allt mer uppmärksammat i vårt samhälle de senaste åren. Det har skrivits mycket i tidningar om ökat välmående och fördelarna med att meditera.

 

I samband med kickoffen eller konferensen Det är ett bra sätt att varva ner före eller efter en aktiv dag. Yoga kan alla vara med på och ett bra sätt att samla kraft och fokus inför kommande arbete. Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Övningarna kan göras sittande på stolar utan ombyte. Vi blandar övningar med teori.

Halvdag med yoga & meditation på jobbet Prova på en halvdag yoga med jobbet. Under tre timmar går vi igenom yoga övningar andningsteknik ock mentalträning som ger dina medarbetare konkreta verktyg till att hantera stress och bli bättre på återhämtning.

Friskvård under ett år Ge personalen möjlighet att träna regelbundet en gång i veckan regelbundet. Ni kan välja mellan att ha yogaklass på ert företag eller så kommer ni till oss.

Hör av er till oss så berättar vi mer om våra olika företagspaket.