Helgkurs Yoga & Meditation

En Helg med YogaFlow, Yinyoga, Mjukyoga, meditation, breathwork, aktiveringpunkter, acuball, Deep Tissue/bindväv Massage, Mentalträning, mm.

Vars syfte är att inspirera och motivera dig eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag. Du behöver inte ha tränat innan. Släpp alla krav. Kom och njut! Du kommer att få massor av tips & trix hur du kan optimera din hälsa & hantera vardags stressen.

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med ett genomträngande fokus.

I en tid av ständig uppkoppling och brist på avkoppling är det viktigt att lära sig slappna av Så ge dig själv denna Hälsoboost!.

 

Föreläsning/Workshop:

(1)Tankens kraft, Gå från ord till Handling & Minska din stress

Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan som du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och tankemönster som du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så gör du bra. Kunskap om stress och återhämtning kan göra skillnad. De flesta känner att de borde röra sig mer, äta sundare, inte stressa, ha bra balans mellan jobb & privatliv och planera sin tid bättre. En föreläsning vars syfte är att inspirera och motivera dig till att nå dina mål eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag.

 

Workshop:

(2)BREATHWORK JOURNEY!

Nu har du möjligheten att få uppleva hur kraftfullt denna metod är. Vill du lära dig hur du bryter negativa tankemönster och dåliga vanor? Minska din stress och oro som kan leda till ångest, depression som i värsta fall kan leda till utbrändhet. Vill du ha mer energi, stärka din självkänsla och öka din inre drivkraft som du behöver för att nå dina mål och njuta mer på vägen dit? Du har hört det förut - det finns ingen Quick Fix” för att MÅ bra eller bättre men det finns! Och det är helt galet att större delen av befolkningen inte är medveten om eller förstår hur viktigt det är att andas rätt och här finns nycklarna till ditt välbefinnande Breathwork blir mer och mer populär i hälsoindustrin Varför? För det fungerar. Nu har du chansen att få uppleva denna kraftfulla teknik som förändrat 1000 tals människors liv

 

(3)Yoga Yoga pass som skapar ett inre lugn och ökar den mentala skärpan. Forskning visar att andningsövningar, yoga och meditation kan bidra till att bromsa ner åldrandet och öka vitalitet och livskraft. Dessutom så ökar vi vår Funktionella styrka med yogan

(4)Hälsocoach Moduler: Ge dig eller dina anställda de verktyg de behöver för att nå sin fulla potential. Coachning är ett av de mest kraftfulla verktygen för att förstå sig själv och göra medvetna val. I dessa tider med ständiga förändringar så behöver vi mer än någonsin tillgången till våra inre resurser, så låt oss plocka fram det som bryter loss oss från våra egna begränsningar

 Vem är Magnus Lindroth?

Magnus är en omtyckt Yogalärare & Hälsocoach som nu Fokusera på en teknik som förändrar våra liv till det bättre. Detta är en upplevelse baserad föreläsning/Workshop som ger dig nyckeln till att optimera din hälsa & ger dig kontrollen till att hantera din stress oro, ångest och negativa självprat. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ och grupp nivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt

3 anledningar att boka

¤ Ni får konkreta verktyg att jobba med. Jag skulle säga att det blir den vassaste kniven i lådan.

¤ Förmågan att gå från ord till handling & hantera stress kommer att öka.

¤ Denna kunskap kan du inte Googla fram men jag visar er vad den finns.

 

Kontakta mig för prisuppgifter & plats.

 

Thailand Kohlanta - BreathWork & yoga kurser under vintern

https://www.slowdownlanta.se/retreaten

Tällberg 

https://www.gyllenehornet.se/

 

Masesgården- Leksand tillsammans med Malin Berghagen


https://www.masesgarden.se/sv

 

Shambala Gatherings - Skinnskatteberg   

TalandeTystads Retrit retreat med inslag av existentiella samta


Orbaden 

https://orbaden.se

 

Stockholm

https://atmajyoti.se/

Lets Get Fluid and Expore Your Inner Teacher - Lets Play

Som vatten söker vi ett flöde i våra förflyttningar mellan positionerna. Steg för steg - bygger vi upp positionerna tillsammans. Så att du blir mer kreativ i ditt yoga utövande.

Vi påminner oss om tankens kraft med enkla övningar
Du får lära dig aktiverings punkter som ökar din rörlighet & energi
Vi gör en andningsmeditation/ breathwork
Vi gör dynamisk fascia stretch
Förutom det så använder vi Magiska bollar :) som förbättrar din rörlighet, minskar nervsystemets irritation och skapar en betydande avstressande effekt och du frigör massor av må bra hormoner i din kropp.

Två dagar, 6 timmar Let”s Do it!

Lördag 15-18
Söndag 11-14

Konferans & företagsbokningar kan göras på ovanstående Hotell men oxå på nedanstående Hotell:

 

Almåsa Havshotell

https://almasa.se/ 

 

Dalecarlia Hotel 

https://www.dalecarlia.se/alla-paket/paket/?bvid=7dd489ea-f8f0-4152-8222-5eb955c41123