Helgkurs Yoga & Meditation på Frirum Sandviken 24/4-26/4

En Helg med yoga, yinyoga, mjukyoga, meditation, andningsövningar, aktiveringpunkter, acuball, Deep Tissue/bindväv Massage, Mentalträning, mm.

Vars syfte är att inspirera och motivera dig eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag. Du behöver inte ha tränat innan. Släpp alla krav. Kom och njut! Du kommer att få massor av tips & trix hur du kan optimera din hälsa & hantera vardags stressen.

När vi åldras så blir våra kroppar mindre smidiga. Detta går att motverka så att du kan behålla ungdomlighet och flexibilitet. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka med ett genomträngande fokus.

I en tid av ständig uppkoppling och brist på avkoppling är det viktigt att lära sig slappna av Så ge dig själv denna Hälsoboost!.

Vi ses på Frirum, köpmangatan 12 i Sandviken.

 

Start Fredag den 24 Aprilkl 18,00-20,00

Lördag den 25 April kl 9,30-18.00

Söndag den 26 April kl 9,30-14,00

 

Kostnad: (1995 Kr ) Boka med rabatt kod ”innerpower4u” & få 500 kr i Rabatt! Ditt pris 1495 kr

Magnus Lindroth är yogalärare, certifierad coach och mental tränare. Han håller yoga kurser på Masesgården i Leksand och åt SprintimeTravevel i Portugal så nu har du möjligheten att investera i din hälsa här i Sandviken.

Anmäl dig till Magnus på tfn: 070-659 35 08 eller e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.innerpower4u.com

www.frirum.se